Over ons


ZurLa Real Estate Partners adviseert en bemiddelt namens beleggers en investeerders bij transacties in commercieel onroerend goed, daarnaast worden op interim basis asset management en taxatiewerkzaamheden uitgevoerd voor diverse organisaties.

Cliënten


Onze cliënten zijn zowel particulieren als nationale- en internationale beleggers. De typen vastgoed waarop wij onze dienstverlening richten zijn divers en bevinden zich in heel Nederland, met een sterke focus op de regio "Groot Utrecht".

Ervaring en kennis van vastgoed


ZurLa Real Estate Partners bestaat sinds 2017 en is opgericht door Diederik zur Lage. Daarvoor is Diederik ruim 10 jaar werkzaam geweest bij diverse vastgoedorganisaties. Hij is onder meer actief geweest bij de FGH Bank en bij Cushman & Wakefield. Bij Cushman en Wakefield is hij actief geweest als taxateur en als vastgoed adviseur bij de afdeling Capital Markets.


De afgelopen periode is Diederik actief geweest in de advisering van cliënten bij omvangrijke en complexe vastgoed beleggingstransacties op het gebied van kantoren, herontwikkelingslocaties, winkels, bedrijfsruimten en woningen. Daarnaast heeft hij voor diverse organisaties op interim basis werkzaamheden uitgevoerd op onder meer het gebied van asset management en taxaties.


Diederik heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de MSRE met succes afgerond. Daarnaast is direct Register Taxateur.